Gästbok

Under tiden vi jobbar med att lägga in en ny gästbok på denna sida kan ni klicka här för att läsa och skriva i vår nuvarande gästbok.

3 reaktion på “Gästbok

 1. Jan och Kerstin

  Under vår sjätte vistelse på favoritön Gozo hade vi förmånen att få bo i Maries och Marios båda lägenheter i Fontana. Vi har njutit i fulla drag, och den service och trevliga stämning som värdparet sprider är helt enorm. Transferservice från och till Luqa Airport, hämtning och avlämning vid färjan i Mgarr, välkomnande vin och frukt, trevlig middagssamvaro och (kanske framför allt) en fantastisk utflyktsdag med bad och härlig stämning. Vi kommer garanterat tillbaka och ser absolut fördelarna med att bo i Fontana med närhet till butiker och busstation. Vi tar oss gärna till favoritbyn Xlendi för ett eller flera bad och en och annan måltid. Vi föredrar att promenera, men bussarna går regelbundet under hela dagen fram till kl 23 om man förderar det.
  Några bilder, som kanske kan vara intressanta att ta del av: Takvåningen
  Stora lägenheten

  Hälsningar och tack från Jan och Kerstin i Linköping

  Svara
 2. Katarina & Ulf

  Vi har varit på Gozo för första gången och vi har haft en fin vistelse på ön och i er trevliga lägenhet där uppe på taket. Allt har fungerat så bra och närheten till det mesta var perfekt. Marie har gett oss mängder med tips och råd om det ena och andra och en vecka var alldeles för kort. Men nu har vi en anledning att återkomma än en gång.

  Under de kommande veckorna kommer jag att blogga om att resa på Gozo och på min reseblogg Kattas Betraktelser får du några smakprover från en fin ö och från en trevlig lägenhet. se. http://www.kattasbetraktelser.se

  Tack Marie!

  Katarina och Ulf

  Svara
 3. Maria

  Hej! Vi har nu avslutat vår andra vistelse här på Gozo i denna fantastiska lägenhet som vi hoppas kunna komma tillbaka någon mer gång. Lika bra service som tidigare med bra transport till och från färjan av den trevlige Marlon. Bra tips får man alltid med sig innan vi reser hit av Marie och Mario vilket uppskattas mycket. Bröd, pålägg och en flaska vin väntade oss när vi kom fram som smakade ljuvligt. Denna veckan har varit sol och moln men väldigt behaglig temperatur. Vi har varit på olika badstränder och denna gången fastnade vi för Marsalforn bay. Lokalbussen fungerar utmärkt och är ett billigt sätt att transportera sig.
  Vi kan varmt rekommendera denna lägenhet och att semestra på Gozo
  Hälsningar familjen Jungler/Lööw/Andersson

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × 7 =

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>